DITEC - az Automata Bejáratok Specialistája

DITEC GLOBE
Garázskapu mozgató motor billenő és szekcionált garázskapukra

Garázskapu mozgató motor 5 év garanciával

DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor - ISO 9001 minősítéssel

A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége. A közel négy évtizedes múltra visszatekintő cég, automata berendezései már több mint 15 éve vannak jelen Magyarországon. A GLOBE-7 és -10 garázskapu mozgató motorok lakossági garázskapuk mozgatására lett kifejlesztve.

A DITEC garázskapu mozgató automatikák a masszív felépítésüknek és a megbízhatóságuknak köszönhetően az átlagostól intenzívebb igénybevételre is használhatók. Így tökéletesen alkalmasak nem csak családi házak esetében, hanem kisseb társasházak garázskapuinak mozgatására is.

 

A beépített intelligens vezérlésnek köszönhetően kiválóan alkalmas fotocellák és más biztonsági eszközök kezelésére, vagy akár beléptető rendszerek részeként is.

 

Nincs többé az a zord időjárás, ami Önt zavarná. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a garázskapu.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor


Mit nyújt Önnek a DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor?

DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor bármilyen garázskapuhoz

A DITEC GLOBE-7 és -10 elegáns burkolata kétféle motort és hajtóművet rejt.


GLOBE-7 – Halk működésű, megbízható és biztonságos. Családi és társasházak 500N teljesítményű garázskapu mozgató motorja, 7m2 méretig. Mindent tud, amit egy garázskapu mozgató motornak tudnia kell.


GLOBE-10 –
Családi és társasházak nagyméretű garázskapura ajánlott motor. 900N teljesítmény, 15m2 méretig. Erő és az intelligencia, többféle biztonsági és kényelmi funkcióval.


DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor

 

Halk működés és hosszú élettartam

A DITEC GLOBE egy erős, strapabíró garázskapu mozgató motor és hajtómű. Láncos és fogazott szíjas vezetősínnel is vásárolható. Mindkét vezetősín horganyzott „C” profil, mely halk működést biztosít, de a fogazott szíjas az átlagosnál is lényegesen csendesebb.

Garázskapu mozgató motor láncos vezetősínnel

A láncról tudható, hogy erős és hosszú élettartamú. Nagy súlyú és nagyméretű garázskapuk mozgatásakor sem szakad el.

A DITEC garázskapu mozgató motorban használt fogazott szíj, megegyezik a DITEC automata ajtó fogazott szíjával, ahol is több millió nyitásra és több száz kg-os ajtószárnyak mozgatására használják. Így a jól bevált hosszú élettartam és nagy terhelhetőség valóban halk működéssel párosul.

Garázskapu mozgató motor fogazott szíjas vezetősínnel

DITEC garázskapu mozgató motor 5 év garanciával

Minden DITEC garázskapu mozgató motor CE minősítéssel rendelkezik, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

 

A minőséget és a megbízhatóságot mi sem bizonyítja jobban, mint az 5 év garancia.

 
DITEC garázskapu mozgató motor – biztonság és megbízhatóság

A DITEC garázskapu mozgató motorok kiforrott konstrukciók, melyeknél megbízható működés kimagasló biztonsággal párosul.

Rácsukódás elleni védelem – ODS akadályérzékelés. A garázskapu záródása közben véletlenül akadályba ütközhet. Ez leggyakrabban egy garázsból kilógó tárgy, de lehet egy játszó gyermek vagy háziállat is.

Ezek védelmében érdekében fejlesztette ki a DITEC a nyomatékfigyelésen alapuló vezérlő elektronikáját, mely a garázskapu mozgását, annak minden fázisában ellenőrzi. Akadály érzékelésekor, a baleset megelőzése érdekében a motor a garázskaput azonnal megállítja és visszanyitja. A garázskapu mozgató motor kiegészíthető fotocellás védelemmel is. Így tovább lehet fokozni szeretteink és értékeink biztonságát.

Szélsőséges időjárási körülmények sem jelentenek problémát.  A DITEC garázskapu mozgató motor –20° és +50° között mindig megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, a DITEC GLOBE nem hagyja cserben.

DITEC garázskapu mozgató motor akadályérzékeléssel


DITEC garázskapu mozgató motor – intelligens öntanuló vezérlés

DITEC garázskapu mozgató motor

Fejlett, mikroprocesszoros, öntanuló vezérlés. Így tartalmazza a jól bevált, erős és csendes mechanika mellett, a legmodernebb, öntanuló, intelligens elektronikát.

Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés. Nincsenek többé korrodálódó, vagy elkopó végállás kapcsolók, ezért nincs gond a végállások beállításával sem. Elég csak csatlakoztatni a hálózati 230V-hoz, megnyomni a távirányító gombját, és a többit elvégzi a vezérlés. Első bekapcsoláskor, lassan kinyitja a garázskaput és megtanulja, hogy meddig kell nyitni és zárni. Ez után már minden automatikus.

Az intenzív igénybevételre tervezett 24 voltos DC motor, a végállásoknál lassít. Ez kíméli a garázskaput, és pontosabb záródást tesz lehetővé.

Az Ön kényelme érdekében felkapcsolja a világítást, megkönnyítve az éjszakai autóba be- és kiszállást.

Ha netán feledékeny, a DITEC GLOBE a garázskaput automatikusan be is csukhatja Ön helyett.


DITEC garázskapu mozgató motor – biztonságban az autója

Önzáró hajtómű – A DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor önzáró hajtóműve áramkimaradás esetén is biztosítja a garázskapu zárt állapotát. Keményen ellenáll a feszegetésnek, és ezáltal óvja a garázsban lévő autóját.

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszernek köszönhetően, rossz szándékkal hiába próbálják lemásolni a távirányító kódját.

 

A kód egy matematikai algoritmus szerint minden gombnyomásra változik. Ezt a változó kódot csak a vezérlésbe épített rádióvevő tudja követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a garázskapu mozgató motor nem indul el.

Garázskapu mozgató motor színes távirányítókkal

DITEC garázskapu mozgató motor távirányítóhoz fali tartó

GLOBE garázskapu mozgató motor távirányítóhoz napellenzős tartó

A négycsatornás távirányítókat hatféle színben gyártják, így akár a család minden tagjának más-más színű távirányítója lehet. A négy gomb lehetőséget nyújt négy különböző eszköz távirányítására is. Egyetlen elegáns távirányítóval működtethető a garázskapu, a kerti kapunyitó, a riasztó rendszer, és az infra kerítés is. Ha csak a kerti világítást szeretné távirányítással kapcsolni, természetesen az is megvalósítható.  Hogy a távirányító mindig kéznél legyen, a fali tartó és a napellenzős tartó teszi lehetővé. Így nem csak a kulcscsomón lehet távirányítója, hanem bárhol, ahol csak szüksége van rá.


DITEC garázskapu mozgató motor – kényelem, elegancia, széles körű alkalmazhatóság

DITEC garázskapu mozgató motor - áramszünet esetén a kioldása egyszerű

Gyors nyitás és zárás. A DITEC GLOBE egy átlagos garázskaput alig 15 másodperc alatt kinyit vagy bezár.

 

Áramkimaradás esetén, a motor a belső gyorskioldó segítségével, egy könnyed mozdulattal függetleníthető a garázskaputól. Ekkor a garázskapu kézzel is könnyedén nyitható és zárható.

 

Ha nincs más bejárat a garázsba a garázskapun kívül, akkor a kézi kulcsos kioldó segítségével lehet a garázskaput kívülről kinyitni.

A DITEC GLOBE garázskapu mozgató motor kiegészítő a BAT-K1 típusú akkumulátoros szünetmentesítő készlettel is. Így az automatika áramkimaradás esetén is biztosítani tudja a teljes kényelmet.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

A DITEC GLOBE garázskapu mozgató motorhoz többféle kényelmi és biztonsági kiegészítő csatlakoztatható. Hagyományos kulcsos kapcsoló, digitális kódkapcsoló vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is.  

A rácsukódás elleni védelem biztonsági fotocellával fokozható. A fotocella szerelhető oszlopra, falra és falba süllyesztve egyaránt.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

Közvetlenül az utcára nyíló garázsoknál sárga villogó lámpával lehet figyelmeztetni a kihajtásra a gyalogos és az autós forgalmat. Így a balesetek elkerülhetők.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

Társasházi teremgarázsoknál, vagy más forgalmas garázskapuknál forgalomirányító lámpával lehet tovább fokozni a biztonságot, segíteni a gyors és zökkenőmentes áthaladást.

Fokozott biztonságot igénylő helyeken akár kártyás beléptető rendszer is vezérelheti a DITEC GLOBE garázskapu mozgató motort.

Minden DITEC garázskapu mozgató automatika ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a (98/37/EC) Gépészeti Előírásokban, a (89/336/EEC) Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban, és a (73/23/EEC) Törpefeszültségű Előírásokban rögzített elvárásokat.

Válasszon Ön is biztonságosan működő és megbízható DITEC garázskapu mozgató motort, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

Az alábbi képek egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC GLOBE típusú garázskapu mozgató automatika elhelyezkedését és kábelezését mutatja. Speciális igények, és a helyszín adottságaitól függőena kábelezés ettől eltérhet.
Reméljük, hogy a fenti képek és információk segítenek a garázskapu mozgató automatika kiválasztásában. Egyedi igények esetén kérje szakembereink tanácsát. Telefon: (06-24) 526-300.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika
DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika

1. Távirányító              
2. Motor                 
3. Felfogatás               
4. Húzókar                    
5. Áramszüneti gyors kioldó           
6. Vezetősín                                                                                                      

7.   Csúszó szán 
8.   Vezetősín rögzítése

9.   Biztonsági fotocella: 4x0,5

10. Él védelem
11. Fali nyomógomb: 2x0,5
12. Bemenő tápfeszültség 230 volt: 3x0,75

Ne bizza a szerelést amatőrökre!
Hívja a szakembereket!
Garázskapuk automatizálása igényes kivitelezéssel, 5 év garanciával.

DITEC GLOBE garázskapu mozgató automatika. DITEC kapunyitó 5 év garanciával. DITEC kapunyitó motor garázskapukra.
DITEC garázs kapunyitó, a profeszionális kaputechnika.
Szaktanácsadás, helyszíni felmérés, beépítés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

Garázskapu Budapest - DITEC garázskapu - EUROHOLZ fa garázskapu - ECOTOR garázskapu - Garázskapu referenciák